8 januari 2017 / No comments
Pasta med grönkål, getost och hasselnötter
Det här är egentligen väldigt otypisk mat för mig eftersom det är pasta. Visserligen glutenfri bönpasta med betydligt mer protein än kolhydrater, men ändå. Till nyårsmiddagen sa J "ta med glutenfri pasta!" till mig så jag köpte med mig ett paket och kom på att det var väldigt gott. Någonstans bland alla sparade recept fanns butternut squash ravioli with walnuts and kale, som jag raskt ändrade till bönpasta med grönkål, getost och hasselnötter. Och brynt smör.
Grönkålen ska såklart ansas väldigt noga (inga stabbiga bitar kvar), sköljas och torkas (görs enklast i salladsslunga) och bli mjuk i smör på spisen.
Hasselnötter ska rostas och grovhackas.
Getosten delas. (Väldigt avancerat recept det här!)
Och så kan man då bryna lite smör, i med hasselnötterna där och sen lägga allt på en tallrik.
Jodå. Det kan bli fler gånger.
Hasselnötter ska rostas och grovhackas.
Getosten delas. (Väldigt avancerat recept det här!)
Och så kan man då bryna lite smör, i med hasselnötterna där och sen lägga allt på en tallrik.
Jodå. Det kan bli fler gånger.
Related Posts
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar